- Minä itse -Heips!

Olen kotoisin Laihialta ja asustelen tällä hetkellä omakotitalossa lähellä Maalahden keskustaa. Tuosta oikealta löytyy jonkin kuva (2011) musta.

Harrastuksia löytyy monenlaisia.. Kiinnostuksen kohteena on pienestä saakka ollut ohjelmointi, nykyään lähinnä Windows (Delphi), verkkosivujen kehittely (php) ja kaikenlainen muu rakentelu. Ohjelmointi jutut löytyy täältä

Eräs ehkä vähän tavanomaisuudesta poikkeava harrastus on vanhat rahat, joiden keräilyä tuli tosi nuorena harrastettua. Euroon siirtymisen jälkeen kiinnostui uudestaan parantelemaan olemassa olevaa kokoelmaa ja samalla tuli kehitelleeksi näitä markka aiheisia websivuja.


Silloin nuorena tuli myös jonkin verran hiihtoa ja yleisurheilua harrastettua, mulla onkin pieni kaapillinen palkintoja muistona siltä ajalta..

Nykyisistä harrastuksista löytyy sellainen kuin shakki, jolla olen onnistunut hiukan palkintojeni määrää lisäämään. Ehkä tähän mennessä parhaimpana saavutuksena pitkänpelin Etelä-pohjanmaan piirimestaruus 2008, Vaasanmestaruudet 2005 ja 2008. Viimeisimpänä nopeanshakin piirimestaruus 2010. Pelaamisen aloitin Kyrönmaan shakkikerhossa joskus 90-luvun loppupuolella, keväällä 2002 siirryin Vaasaan VSS:ään. Kerhon kotisivut (joita myös ylläpidän). Jos joku on pelaamisesta kiinnostunut, niin voi laittaa mailia.

Avaruus ja sen tutkimus on myös aina hiukan kiinnostanut. Setiathome on eräs mielenkiintoinen projekti, johon kuka tahansa voi ottaa osaa omalla koneellaan.

Edelliseen liittyen eräs pieni harrastus on satelliitti tv, vaikkakaan ei tv:tä lopulta tule paljoa katseltua. Ohjelma tarjonnasta kuitenkin tarvittaessa varaa valita. Suomessa on mahdollista vastaanottaa paljon muutakin kuin mitä Canal+ tai Viasat tarjoaa. Mikäli joku sattuu tarvitsemaan apua lautasen asennuksessa tms., niin mailia saa toki laitella.

Muihin harrastuksiin kuuluu erinäisen liikunnan ohella mm. kalastus. Tähän mennessä suurin merialueelta saamani Hauki painoi 7kg. Siitä nyt tosin on jo ehkä jokunen vuosi. Satuin löytämään kuvan, joten laitetaan tähän..

Netissä tulee toisinaan vietettyä aikaa, leffoja tulee joskus katseltua, ristikoita täyteltyä, sen sellaista.. Facebook profiili löytyy muuten tuosta, kaikki tutut voi laittaa kaveripyyntöjä

Lemmikkinä on nuorena ollut koira ja kissoja on sittemmin ollut useampia. Seuraavassa kuvassa kisua kiinnostavat pensaassa pyörineet linnut, jotka tosin ovat tilanteessa lentäneet jo ajat sitten tiehensä.